E-learn.ro
Panou utilizatori
Utilizator Parola
Creeaza cont nou    Recupereaza parola
Login
Newsletter
Introdu adresa ta de email
Inscrie-te
Inchide panoul de utilizatori
Add to Google

Profil utilizator

Descarca toolbar

Toolbar E-learn.ro Facebook Twitter
elearn
Avatarul utilizatorului elearn
E-learn
Locatie: -
Data inscrierii: Luni, 14 Septembrie 2009
Profesie: -
Rang incepator
incepator
250
0
0
0
Trimite un mesaj Adauga la utilizatori favoriti
Media punctelor pe luna: 42
Rating tutoriale:
0 din 5
Tutoriale scrise in ultima luna: 0 Ultima logare: Sambata, 20 Februarie 2010, ora 21:54
Tutoriale Blog Comentarii Galerie materiale Recomandari
08.05.2010 WEB DEVELOPMENT / PHP / Introducere in PHP (24)
Realizarea unei carti de oaspeti in PHP
Comentariu Vineri, 11 Iunie 2010, ora 09:28
Nu se poate trimite cod html sau php prin casuta de comentarii. Am dezactivat aceasta functionalitate deoarece in trecut au fost atacuri asupra site-ului.

Raporteaza acest comentariu ca injurios!
06.06.2008 MEDIA / Video / Sony Vegas (3)
Realizarea unui titlu animat
Comentariu Sambata, 20 Februarie 2010, ora 21:59
@ cata500

Daca vrei sa trimiti tutoriale, trebuie sa faci o arhiva .zip cu toate fisierele (documentul cu textul, printscreen-urile) si sa o uploadezi din contul tau. Daca nu merge uploadul, o poti trimite si pe mail la adresa contact@e-learn.ro.


Aici poti citi despre cum sa scrii un tutorial:

http://www.e-learn.ro/ghid_tutoriale.htm


si alte informatii utile:

http://www.e-learn.ro/faq.htm

Raporteaza acest comentariu ca injurios!
01.12.2009 GRAFICA 2D / Adobe Photoshop / Web design (10)
Crearea unei pensule in Photoshop folosind functiile automate Actions - Tutorial video
Comentariu Marti, 01 Decembrie 2009, ora 14:26

Nu stiu daca ai observat ca functia de fullscreen oricum nu mergea pe site-ul nostru pentru ca video-urile de pe youtube erau adaugate cu swfobject, nu prin tag-ul object. Daca am fi folosit object, ar fi intrat in conflict cu thickbox-ul, adica video-ul ar fi aparut deasupra pozelor deschise cu thickbox. In privinta functionalitatilor, din moment ce am facut deja un player cu video streaming si control audio, e destul de evident ca am putea realiza si fullscreen-ul. N-a zis nimeni ca e usor, aceste lucruri iau timp, dar le vom face pe viitor. Nu este vorba de youtube in particular, ci de orice alt site extern. Bineinteles ca oricine poate sa-si faca un cont pe un astfel de site, dar noi nu vom obliga pe nimeni sa faca asta doar ca sa poata trimite tutoriale video. Uploadul nu il putem mari, cel putin nu acum, deoarece scriptul de php are un timp limitat de executie, care ar fi depasit in cazul fisierelor mari. Pentru incarcarea acestor fisiere, ar trebui implementat un tip de transfer asemanator unui client de ftp, care, din nou, nu e usor. Iti respectam opinia si munca, dar vom ramane la aceasta varianta.Raporteaza acest comentariu ca injurios!
01.12.2009 GRAFICA 2D / Adobe Photoshop / Web design (10)
Crearea unei pensule in Photoshop folosind functiile automate Actions - Tutorial video
Comentariu Marti, 01 Decembrie 2009, ora 12:17
In primul rand, pentru ca am introdus sectiunea de tutoriale video am considerat ca este necesar sa avem un player personalizat. In al doilea rand, daca ne ocupam noi de prelucrarea fisierelor video, utilizatorii nu sunt obligati sa isi creeze un cont pe youtube, ne pot trimite direct fisierul video indiferent de format si noi il convertim in flv si il uploadam pe site. Dupa cum cred ca ti-ai dat deja seama, incercam sa facem lucrurile cat mai bine, chiar daca asta inseamna un efort suplimentar. In functie de timpul pe care il avem, vom implementa si alte functii aditionale pentru player, cum ar fi fullscreen. Bineinteles, pentru ca sunt postate si pe Youtube, pentru tutorialele tale vom include si un link catre youtube, pentru utilizatorii care vor sa le urmareasca acolo.

Raporteaza acest comentariu ca injurios!
17.10.2009 GRAFICA 2D / Adobe Photoshop / Editare foto (51)
Netezirea pielii cu filtrul High Pass
Comentariu Luni, 16 Noiembrie 2009, ora 15:47
@cobr666

Multumim pentru comentariu.

Referitor la faptul ca nu poti trimite comentarii sau vota fara a avea un cont, iti putem spune ca, timp de un an de zile, in versiunea initiala a site-ului era exact cum spui tu, adica trebuia sa completezi un simplu formular. E adevarat ca poate am primi mai multe comentarii/voturi asa, dar ceea ce ne dorim este ca utilizatorii sa se inregistreze si sa descopere multele facilitati la care au acces din contul lor, respectiv: editarea profilului, utilizatori si tutoriale favorite, alertele prin email, calcularea punctelor, mesageria, etc.

Iti poti promova blogul in mai multe moduri. In primul rand, din contul tau (linkul Feed blog) ai posibilitatea de a seta calea catre un fisier .rss de pe blogul tau, iar un script de pe site-ul nostru va prelua articolele din fisierul respectiv si le afisa pe prima pagina (in partea de jos) si la profilul tau de pe e-learn.ro: http://www.e-learn.ro/profil/cobr666/blog.htm.

In al doilea rand, tot din contul tau (sectiunea Tutoriale trimise) poti trimite tutorialele tale si, daca sunt aprobate, ele vor fi publicate pe site impreuna cu un link catre blog. In acest mod, primesti si puncte si poti participa si la concursurile din fiecare luna.

Raporteaza acest comentariu ca injurios!
19.10.2009 MEDIA / Fotografie / Sfaturi tehnice (29)
Fotografia nocturna
Comentariu Marti, 20 Octombrie 2009, ora 12:57
@alext_1020

Ai dreptate, daca o comanzi de pe net livrarea costa mai mult decat revista. Din pacate si noi am ratat cateva numere vara aceasta, dar dupa cum ti-am spus, avem promisiuni ca situatia se va remedia. Totul tine de tiraj si de organizarea lor interna.

Raporteaza acest comentariu ca injurios!
19.10.2009 MEDIA / Fotografie / Sfaturi tehnice (29)
Fotografia nocturna
Comentariu Marti, 20 Octombrie 2009, ora 10:54
Am fost anuntati ca urmatorul numar Photo Magazine va fi dublu (noiembrie-decembrie) si revista va reveni la tirajul normal. Luna aceasta am cumparat-o de la un magazin specializat de echipamente foto din Bucuresti, dar la chioscuri nu am gasit-o.

Raporteaza acest comentariu ca injurios!
12.10.2009 GRAFICA 2D / Gimp / Editare foto (3)
Inlaturarea ochilor rosii din fotografii
Comentariu Luni, 12 Octombrie 2009, ora 14:32
Pentru ca watermark-ul nu este foarte vizibil, am adaugat numele fotografului sub imaginea originala.

Raporteaza acest comentariu ca injurios!
16.09.2008 GRAFICA 2D / Adobe Photoshop / Editare foto (51)
Crearea efectului polaroid - vintage
Comentariu Vineri, 09 Octombrie 2009, ora 16:32
@alext_1020

Odata cu lansarea versiunii 2.0 am refacut o parte din tutorialele care au fost publicate in Photo Magazine, adica am adaugat imaginile originale care au aparut in revista si coperta din luna respectiva, si avem in plan sa le completam pe toate. Luna aceasta ar trebui sa apara doua articole - Fotografia nocturna si Efect de acuarela in Photoshop, dar inca asteptam publicarea revistei.

Raporteaza acest comentariu ca injurios!
25.09.2009 DEVELOPMENT / Java / Introducere in Java (8)
Variabile si tipuri de date primitive
Comentariu Sambata, 26 Septembrie 2009, ora 12:21
dyamond: Eclipse e un editor foarte bun. Mai poti folosi Netbeans sau Java Creator. Pentru un program "Hello World" poti folosi si Notepad. Nu uita insa ca nu e suficient sa instalezi un editor, trebuie ca mai intai sa instalezi o librarie JDK pentru compilare. Vezi tutorialul "Cum sa instalezi Java pe Windows XP" pentru mai multe detalii.

Raporteaza acest comentariu ca injurios!
0 EXPERIENTA 0
0 domenii de experienta.
0 DOMENII DE INTERES 0
0 domenii de interes.
0 UTILIZATORI FAVORITI 0
Nu exista utilizatori favoriti.
0 PREMII CASTIGATE 0
Nu exista premii castigate.
Verilog Dreamweaver RoR Gimp Word Swift 3D Photoshop Sony Vegas Action Script Outlook XHTML AJAX SEO Ruby on Rails Vista Fotografie HTML Illustrator Python Bridge Powerpoint Java Javascript SWF XML StyleSheet PSD Flash MySQL Fireworks JSON Lightroom CSS PHP Excel COREL DRAW
Promovare:
Daca faci parte din comunitatea E-learn.ro si doresti promovarea acesteia, poti accesa pagina de promovare.
Arhiva newsletter:
Daca ai ratat un numar mai vechi, sau vrei sa revezi care au fost noutatile E-learn.ro la un moment dat, poti accesa arhiva de newslettere.
  Copyright © 2008-2013 E-LEARN.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.
Conceput si realizat de Neokinetics Software