E-learn.ro
Panou utilizatori
Utilizator Parola
Creeaza cont nou    Recupereaza parola
Login
Newsletter
Introdu adresa ta de email
Inscrie-te
Inchide panoul de utilizatori
Add to Google

Stiri si articole

Descarca toolbar

Toolbar E-learn.ro Facebook Twitter
Afisare de la 1 pana la 30 din 485 stiri
   
Pagina urmatoare Ultima paginaUltima pagina
25.09.2012 http://www.realitatea.net/

Tehnologia 4G, in curand si in Romania

Romania se pregatește pentru tehnologia 4G. Autoritatea de Reglementare in Comunicatii a incheiat cea mai importanta licitatie pentru licentele de telefonie mobila pe urmatorii 15 ani. Practic, din acest moment toti operatorii au posibilitatea sa introduca tehnologii mult mai performante, care maresc simtitor atat viteza, cat şi acoperirea internet pe dispozitivele mobile.

 
detalii
25.09.2012 http://www.realitatea.net/

Google, pe cai mari: Actiunile companiei au atins un nou record la New York

Actiunile Google au atins un nou maxim record luni pe bursa de la New York, de aproape 750 dolari, datorita optimismului investitorilor privind perspectivele de creştere ale veniturilor generate de companie din publicitatea pe internet, transmite Bloomberg.

 
detalii
24.09.2012 http://www.realitatea.net/

Limba romana ar putea disparea din spatiul digital

Un studiu realizat de Meta-Net arata ca limba romana se numara printre limbile europene cu un risc ridicat de disparitie din spatiul digital, din motive de slaba sustinere tehnologica.

 
detalii
22.12.2009 http://standard.money.ro

Vânzările online prind viteză în UK

Vânzările online din Marea Britanie vor depăşi până în 2020 vânzările offline pentru categorii precum produse electrice sau cărţi, potrivit unui raport eBay, citat de Brand Republic.

 
detalii
22.12.2009 http://standard.money.ro

4% dintre români doresc să plătească pentru conţinutul online

Aproximativ 4% dintre români sunt dispuşi să plătească pentru conţinutul site-urilor de ştiri şi divertisment, informează un raport al companiei de cercetare GfK.

 
detalii
22.12.2009 http://standard.money.ro

Lipsa proiectelor publice a trasat direcţia pieţei de soft în 2009

Disperare după proiecte, lipsă de logică în abordarea contractelor, atât din partea clienţilor, cât şi din partea companiilor furnizoare, presiune pe preţ, imaturitate în piaţă - acestea sunt atributele prin care jucătorii caracterizează piaţa locală de software şi servicii informatice dedicate soluţiilor de business în 2009.

 
detalii
21.12.2009 http://standard.money.ro

Twitter, blocată de hackeri

Twitter, cea mai mare platformă de microbloging, a fost blocată pentru scurtă vreme de un grup de hackeri intitulat “Cyber-Armata Iraniană”, care şi-a asumat responsabilitatea pentru acest atac, potrivit The Wall Street Journal, citat de NewsIn.

 
detalii
21.12.2009 http://standard.money.ro

Google plăteşte daune unei edituri

Google, compania ce deţine cel mai mare motor de căutare, a fost condamnat de un tribunal francez la plata unor daune de 300.000 de euro, pentru că a scanat fără permisiune cărţi protejate de reglementările privind drepturile de autor ale grupului editorial francez La Martiniere, informează Le Monde, citat de NewsIn.

 
detalii
21.12.2009 http://standard.money.ro

Afacerile Oracle au avansat cu 4% în trimestrul al doilea

Oracle, cel de-al doilea mare producător de software la nivel modial, a anunţat pentru cel de-al doilea trimestru al anului financiar curent o creştere a veniturilor de patru procente, până la o valoare de 5,9 miliarde de dolari. Compania a anuţat un profit pe acţiune de 0,29 dolari pentru trimestrul al doilea al exerciţiului fiscal 2010.

 
detalii
21.12.2009 http://standard.money.ro

Anul 2009 a adus consolidarea comerţului online

Anul acesta, piaţa românească de comerţ online a fost marcată de consolidări puternice, iar valoarea totală s-a ridicat la 225 milioane de euro, în creştere cu 12,5% faţă de anul trecut, când estimările au situat piaţa la 200 milioane de euro.

 
detalii
18.12.2009 http://standard.money.ro

Tinerii cu studii superioare, cei mai activi pe internet

Românii care accesează internetul sunt preponderent tineri, cu studii superioare sau post-universitare şi venituri mici, se arată într-un studiu demograf al site-ului trafic.ro, derulat pe un eşantion de peste 125.000 de respondenţi.

 
detalii
18.12.2009 http://standard.money.ro

2009, an de fuziuni şi falimente în industria locală de hardware

Evoluţia zonei de retail a influenţat masiv piaţa locală de hardware, iar falimentul sau intrarea în insolvenţă a unor mari jucători din retailul IT au dus la cea mai mare scădere înregistrată la vânzările de echipamente hardware, de aproximativ 60%.

 
detalii
10.12.2009 http://standard.money.ro

Convorbiri gratuite Zapp-Cosmote

Cosmote, cel de-al treilea operator de comunicaţii mobile din România, va permite actualilor clienţi Telemobil să vorbească gratuit în reţeaua Cosmote, de la începutul anului viitor, potrivit unor surse din interiorul Zapp.

 
detalii
10.12.2009 http://standard.money.ro

Software-ul a atras 70% din proiectele IT

70% din proiectele IT demarate anul acesta au avut la bază nevoi care au ţinut de partea de software şi servicii şi doar 30% de segmentul de hardware, a declarat Emil Munteanu, managing partner la compania Power Net Consulting, furnizor de servicii informatice.

 
detalii
10.12.2009 http://standard.money.ro

Romtelecom transferă circa 400 de angajaţi către Ericsson

Romtelecom şi Ericsson au încheiat un acord pentru servicii de administrare a reţelei pentru externalizarea unor operaţiuni de teren, contract ce prevede transferul către Ericsson a circa 400 de angajaţi ai Romtelecom, care activează în prezent în departamentele de Comutaţie şi Electroalimentare.

 
detalii
09.12.2009 http://standard.money.ro

Cum folosesc românii internetul

62% dintre utilizatorii de internet din România se documentează căutând informaţii pe Google, potrivit unui studiu GfK România. Următoarele activităţi, după folosirea Google, sunt primirea sau trimiterea de e-mailuri (58%) şi lecturarea ştirilor (55%).

 
detalii
09.12.2009 http://standard.money.ro

RCS&RDS creşte viteza la internetul mobil

RCS&RDS îşi va extinde reţeaua 3G pentru furnizarea internetului mobil cu viteză de până la 7,2 Mbps în 18 oraşe, a anunţat operatorul. Compania a dat startul acestor servicii în a doua parte a anului.

 
detalii
09.12.2009 http://standard.money.ro

Romtelecom lansează IPTV. Urmează serviciile HD

Romtelecom, unul dintre principalii operatori de pe piaţa de telecomunicaţii din România, a lansat în zece oraşe serviciile de televiziune prin internet (IPTV), urmând ca, în viitorul apropiat, să introducă şi pachete de canale TV în format High Definition.

 
detalii
08.12.2009 http://standard.money.ro

Wall Street, noua ţintă a companiilor de IT din Silicon Valley

Companiile de IT din Silicon Valley se grăbesc să “încaseze” după ce au apărut primele semne de interes pentru ofertele publice iniţiale de titluri (IPO) din ultimii doi ani, scrie Financial Times.

 
detalii
07.12.2009 http://standard.money.ro

Apple cumpără un portal de muzică

Apple, unul dintre cei mai mari producători de produse electronice, a achiziţionat portalul de muzică lala.com, valoarea tranzacţiei nefiind însă divulgată. Compania a confirmat tranzacţia, dar nu a dat detalii despre planurile pe care le are cu portalul achiziţionat.

 
detalii
07.12.2009 http://standard.money.ro

Dell pune accent pe smartphone

Dell, cel de-al treilea mare producător de PC-uri la nivel mondial, va reorganiza divizia de comunicaţii, care va fi condusă de Ron Garriques.

 
detalii
03.12.2009 http://standard.money.ro

Microsoft lansează Office 2010 în iunie

Microsoft a confirmat că suita Office 2010 va fi lansată în iunie anul viitor.

 
detalii
03.12.2009 http://standard.money.ro

AMD şi Intel ridică piaţa de servere

Piaţa mondială de servere a început să-şi revină în trimestrul al treilea, potrivit companiei de cercetare International Data Corporation (IDC), după ce acest segment a ajuns la un minim în trimestrul al doilea.

 
detalii
03.12.2009 http://standard.money.ro

Panasonic schimbă strategia

Panasonic, cel mai mare producător de televizoare cu plasmă din lume, va investi un miliard de dolari până în 2012, ca parte a unui plan de a face din echiparea cu energie solară şi tehnologii de economisire de energie a caselor şi clădirilor principalul domeniu de activitate, potrivit oficialilor companiei.

 
detalii
03.12.2009 http://standard.money.ro

IDC: IT-ul românesc va ajunge la nivelul din 2008 abia în doi-trei ani

Estimările companiei de cercetare şi consultanţă în domeniul tehnologiei informaţiilor International Data Corporation (IDC) preconizează că anul 2010 nu va aduce modificări majore pe piaţa de tehnologie a informaţiei din România, aceasta ajungând la nivelul din 2008, respectiv 2,616 miliarde de dolari, abia în anul 2011.

 
detalii
03.12.2009 http://standard.money.ro

Piaţa de echipamente telecom se va ridica la un miliard de euro în 2009

Piaţa românească de echipamente pentru telecomunicaţii se va ridica anul acesta la peste un miliard de euro, iar în 2010 jucătorii aşteaptă o creştere uşoară.

 
detalii
02.12.2009 http://standard.money.ro

Nokia acuză producătorii LCD

Nokia, cel mai mare producător de telefoane mobile, acuză Samsung şi alţi şase mari producători de ecrane LCD pentru telefoane mobile că au încălcat legile concurenţei şi s-au înţeles cu privire la ridicarea preţului pentru aceste componente, informează Bloomberg.

 
detalii
02.12.2009 http://standard.money.ro

Vânzările de cipuri au crescut în octombrie

Vânzările de microcipuri au crescut în luna octombrie cu 5,1% faţă de perioada similară a anului trecut, iar prducătorii continuă să crească stocurile pentru sărbători, potrivit Wall Street Journal.

 
detalii
02.12.2009 http://standard.money.ro

Evomag estimează vânzări de 0,8 mil. euro în decembrie

Evomag.ro, unul dintre principalele magazine online, administrat de compania Evolution Prest Systems, estimează pentru luna decembrie vânzări de 0,8 milioane de euro, în creştere cu 30% comparativ cu o lună normală de vânzări.

 
detalii
02.12.2009 http://standard.money.ro

Ce spune psihologul despre reţelele de socializare şi e-mail

Folosirea emoticoanelor pentru a exprima stările emoţionale, protecţia anonimatului în multe dintre discuţiile pe internet, trimiterea de mailuri care, de multe ori, înlocuiesc întâlnirile directe, faţă în faţă, arată cât de mult s-a schimbat comportamentul românilor utilizatori de internet în ultimii zece ani.

 
detalii
Afisare de la 1 pana la 30 din 485 stiri
   
Pagina urmatoare Ultima paginaUltima pagina
0 TOP UTILIZATORI* 0 0
Tutoriale scrise de mcuemica
mcuemica Rang utilizator mcuemica - Incepator
8325
Tutoriale scrise de emonclercheap
emonclercheap Rang utilizator emonclercheap - Incepator
8080
Tutoriale scrise de claibornelara
claibornelara Rang utilizator claibornelara - Incepator
7920
Tutoriale scrise de ellarichards
ellarichards Rang utilizator ellarichards - Incepator
7875
Tutoriale scrise de beacherrosa
beacherrosa Rang utilizator beacherrosa - Incepator
7620
* Acest top reprezinta punctajele acumulate in ultimele 30 de zile.
0 UTILIZATORI NOI 0 0
Profil bw2q5_vam
bw2q5_vam
20 Iulie 2019
Profil 3gqy3_vam
3gqy3_vam
20 Iulie 2019
Profil adqx1_vam
adqx1_vam
20 Iulie 2019
Profil qii1a_vam
qii1a_vam
20 Iulie 2019
Profil 58rcf_vam
58rcf_vam
20 Iulie 2019
Gimp PSD Action Script Photoshop Javascript AJAX JSON SWF RoR MySQL Java Flash Sony Vegas PHP Fireworks Bridge Vista COREL DRAW HTML Python Illustrator Fotografie Dreamweaver Excel XML SEO Outlook Ruby on Rails Lightroom Powerpoint Verilog XHTML StyleSheet CSS Swift 3D Word
Promovare:
Daca faci parte din comunitatea E-learn.ro si doresti promovarea acesteia, poti accesa pagina de promovare.
Arhiva newsletter:
Daca ai ratat un numar mai vechi, sau vrei sa revezi care au fost noutatile E-learn.ro la un moment dat, poti accesa arhiva de newslettere.
  Copyright © 2008-2013 E-LEARN.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.
Conceput si realizat de Neokinetics Software