E-learn.ro
Panou utilizatori
Utilizator Parola
Creeaza cont nou    Recupereaza parola
Login
Newsletter
Introdu adresa ta de email
Inscrie-te
Inchide panoul de utilizatori
Add to Google

Tutoriale Adobe Illustrator

Descarca toolbar

Toolbar E-learn.ro Facebook Twitter

GRAFICA 2D  /  Adobe Illustrator  /  Tehnici de desen (15)

Organic Logo

22.04.2008
Organic Logo

Realizarea unui logo de tip organic.

Total vizualizari: 4135 4135 afisari   |   Comentarii  0   |   Rating   |   (6 voturi)   |   Timp necesar: 20 min 20 min   |   Nivel de cunostiinte necesar: Incepator  Incepator

Sursa:  Tutorial Outpost  
Autor:  Michael Hamm
Adauga la tutoriale favorit Adauga la tutoriale favorite
Pagina:
1
comenteaza printeaza

Creeaza 4 cercuri cu unealta "elipse"
Deseneaza patru cercuri, distantate egal unele de altele pe verticala si orizontala. Nu le distanta prea tare; 1/4 dintr-un inch este suficient. Profita de meniul Align (Window>Show Align) daca e necesar pentru a face distantarea corect. E mai bine sa folosesti cercuri decat discuri.

Organic Logo

Copiaza unul din cercuri si pune-l pe un layer diferit pentru folosirea ulterioara.

Pentru cercurile stanga sus si dreapta jos folosim Direct Selection Tool pentru a sterge zonele gri ale cercurilor. Arcurile ramase vor fi folosite ca element de legatura intre cele doua cercuri.

Organic Logo

Cu unealta de selectie, selecteaza arcurile si adauga puncte de ancorare Object>Path>Add Anchor Points. Acum vei avea cate un punct de ancorare in mijlocului fiecarui arc de cerc. Selectati un punct de ancorare (in exemplul de mai jos vedem arcul din dreapta jos) si folositi tastele directionale apasand sus si stanga de trei ori; apoi repeta procesul pentru celalalt arc ( folosind jos si dreapta ) si vor rezulta 2 arcuri mai stranse cu care vei lucra.

Organic Logo

Acum pozitioneaza arcurile in asa fel incat sa le unesti cu cele doua cercuri. Cu Selection Tool selecteaza arcul din dreapta jos, apasa tastele directionale sus si stanga apoi repeta procesul si pentru celalalt arc (folosind jos si dreapta). Momentan liniile mutate nu trebuie sa vina direct desupra cercului.

Organic Logo

Pentru cele doua cercuri ramase trebuie sa stergem o parte din marginea fiecaruia. Cu Selection Tool selecteaza partea din fiecare cerc care vine intre cele doua arcuri de cerc modificate mai inainte. In imaginea de mai jos o parte este deja stearsa, iar cea care a ramas sa fie stearsa e accentuata cu negru.

Organic Logo

Acum trebuie sa suprapui punctele de ancorare ale cercurilor si arcurilor. Cu Direct Selection Tool, selectati un punct final/ancorare al unui arc si cel mai apropiat punct final de pe cerc si foloseste comanda Average ( Object>Path>Join ). Cand esti intrebat de Axis din comanda Average selecteaza Both. Punctele de ancorare sunt inca selectate deci vom uni folosind comanda Join ( Object>Path>Join ) si alege Smooth. Repeta acesti pasi pentru cele trei spatii ramase.

Organic Logo

Ultimul pas este optional. Poti fie sa scoti the stroke si sa umpli forma sau sa lasi the stroke. Poti deasemenea sa aduci cercul de la Pasul 1, sa intorci forma si sa creezi diferite modele.

Organic Logo

Pagina:
1
comenteaza printeaza
Alte tutoriale Adobe Illustrator:
Noteaza acest tutorial
Rating tutorial
 
(6 voturi)
Pentru a nota acest tutorial, trebuie sa fii logat!
Posteaza un comentariu
Pentru a posta un comentariu, trebuie sa fii logat!
0 TOP UTILIZATORI* 0 0
Tutoriale scrise de mcuemica
mcuemica Rang utilizator mcuemica - Incepator
8205
Tutoriale scrise de emonclercheap
emonclercheap Rang utilizator emonclercheap - Incepator
7955
Tutoriale scrise de claibornelara
claibornelara Rang utilizator claibornelara - Incepator
7815
Tutoriale scrise de ellarichards
ellarichards Rang utilizator ellarichards - Incepator
7765
Tutoriale scrise de beacherrosa
beacherrosa Rang utilizator beacherrosa - Incepator
7495
* Acest top reprezinta punctajele acumulate in ultimele 30 de zile.
XHTML Illustrator Word Vista Javascript Verilog Fireworks Java XML Gimp Flash JSON Swift 3D Photoshop Sony Vegas Action Script COREL DRAW StyleSheet Powerpoint HTML Ruby on Rails Excel PHP Fotografie Python Lightroom SWF CSS SEO AJAX Outlook Bridge MySQL RoR PSD Dreamweaver
Promovare:
Daca faci parte din comunitatea E-learn.ro si doresti promovarea acesteia, poti accesa pagina de promovare.
Arhiva newsletter:
Daca ai ratat un numar mai vechi, sau vrei sa revezi care au fost noutatile E-learn.ro la un moment dat, poti accesa arhiva de newslettere.
  Copyright © 2008-2013 E-LEARN.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.
Conceput si realizat de Neokinetics Software