E-learn.ro
Panou utilizatori
Utilizator Parola
Creeaza cont nou    Recupereaza parola
Login
Newsletter
Introdu adresa ta de email
Inscrie-te
Inchide panoul de utilizatori
Add to Google

Tutoriale Adobe Photoshop

Descarca toolbar

Toolbar E-learn.ro Facebook Twitter

GRAFICA 2D  /  Adobe Photoshop  /  Editare foto (51)

Cum sa creezi efectul unor flacari intr-o fotografie

28.02.2009
Cum sa creezi efectul unor flacari intr-o fotografie

In acest tutorial, vei modifica o poza pentru a arata asemeni unei femei cuprinsa in flacari. Ideea din spatele acestui trucaj este de a crea o ilustratie draguta, doar prin utilizarea unor tehnici simple.

Total vizualizari: 17561 17561 afisari   |   Comentarii  5   |   Rating   |   (12 voturi)   |   Timp necesar: 30 min 30 min   |   Nivel de cunostiinte necesar: Mediu  Mediu

Sursa:  www.psd.tutsplus.com  
Autor:  Jayan Saputra
Adauga la tutoriale favorit Adauga la tutoriale favorite
Pagina:
« 12 3 45 »
comenteaza printeaza

Pasul 12

Daca simti ca rezultatul nu este destul de bun, utilizeaza filtrul Liquify pentru a-l ajusta. Presupun ca deja stii sa utilizezi filtrul Liquify. Uneltele Forward Warp si Twirl Clockwise sunt singurele pe care le-am utilizat pentru a obtine acest rezultat (vezi imaginea de mai jos).

Pasul 13

Multiplica, copia "Layer 2" apoi utilizeaza comanda Free Transform pentru a redimensiona si a roti imaginea flacarilor din layerul curent. Nu uita sa repozitionezi si imaginea flacarii. Cand ai obtinut aceasta imbinatie (vezi mai jos), apasa Enter.

Pasul 14

Repeta procesul precedent pentru ca tot parul sa fie acoperit de flacari. Multiplica si modifica layerul pana vei acoperi parul complet. Daca este nevoie, utilizeaza din nou Liquify Filter. Rezultatul final al acestui proces ar trebui sa fie asemeni imaginii de mai jos, observa cate layere au fost utilizate.

Pasul 15

Bine, acum activeaza al doilea layer si fa-l vizibil din nou. Apoi schimba Blending Mode cu Vivid Light. Aceasta etapa va colora doar linia alba din layerul de sub acesta.

Pasul 16

Fiind inca in "Layer 2", aplica, foloseste Free Transform pentru a redimensiona si roti imaginea flacarilor ca mai jos. Scopul este de a acoperi corpul si parul fetei cu textura flacarilor. Apasa Enter cand ai terminat transformarea.

Pagina:
« 12 3 45 »
comenteaza printeaza
Alte tutoriale Adobe Photoshop: