E-learn.ro
Panou utilizatori
Utilizator Parola
Creeaza cont nou    Recupereaza parola
Login
Newsletter
Introdu adresa ta de email
Inscrie-te
Inchide panoul de utilizatori
Add to Google

Tutoriale Android

Descarca toolbar

Toolbar E-learn.ro Facebook Twitter

SISTEME DE OPERARE  /  Android  /  Setari (10)

Setari Android: "Sound" si "Display"

19.03.2012
Setari Android:

Desi Sound si Display sunt optiuni de meniu separate, am ales sa le prezentam impreuna deoarece, de cele mai multe ori sunt printre primele setari pe care le facem pe un dispozitiv nou, si de fiecare data sunt corelate.

Total vizualizari: 11853 11853 afisari   |   Comentarii  0   |   Rating   |   (1 vot)   |   Timp necesar: 20 min 20 min   |   Nivel de cunostiinte necesar: Incepator  Incepator

Autor: Pustiu Expert
Adauga la tutoriale favorit Adauga la tutoriale favorite
Pagina:
« 12 3
comenteaza printeaza

Ca optiuni de personalizare, ni se pun la dispozitie galeria de poze facute chiar de noi cu dispozitivul, Live wallpaper - care este o galerie de animatii si Wallpaper gallery - care este o galerie separata cu imaginile de fundal cu care vine implicit Android.

Despre GO Wallpaper nu o sa detaliem nimic inca, el face parte dintr-o aplicatie instalata pe telefon si vom vorbi despre ea cand ajungem la tutorialele despre aplicatii.

Optiuni de wallpaper

Optiunea de Font style ne pune la dispozitie o lista de fonturi din care putem alege pe cel care ne incanta privirea cel mai mult.

Optiuni de font

Brightness vine cu o optiune de reglare automata a luminozitatii dar si cu posibilitatea de a ne seta noi valoarea dorita.

Optiuni de luminozitate

Prin bifarea Auto-rotate screen, orientarea ecranului dumneavoastra se va schimba automat in functie de cum veti tine dispozitivul.

Animation este o optiune care activeaza (integral sau partial) sau dezactiveaza efectele implicite ale ecranelor (ferestrelor). In afara de impactul estetic pe care l-ar aduce, optiunea poate influenta mai mult sau mai putin durata de viata a bateriei.

Optiunea animation

Screen timeout seteaza intervalul de timp dupa care ecranul se stinge singur. O optiune destul de simpla, insa esentiala daca dorim ca bateria sa nu se termine atat de repede.

Optiunea Screen timeout

Power saving mode este o optiune la fel de importanta in ceea ce priveste durata de viata a bateriei si ne ajuta prin analizarea imaginii si ajustarea automata a luminozitatii ecranului.

Optiunea de TV out o putem folosi daca detinem un cablu compatibil cu dispozitivul nostru si dorim redarea continutului de pe ecran pe un televizor, monitor sau orice alt fel de display.

Ultima setare din meniul Display este cea pentru calibrarea ecranului. Daca simtim ca senzorul gravitational (accelerometrul) nu mai functioneaza din varii motive asa cum o facea la inceput, putem oricand sa il calibram. Trebuie doar sa asezam dispozitivul cu ecranul in sus pe o suprafata plana, dreapta si nivelata si sa apasam pe butonul Calibrate.

Optiunea Horizontal calibration
Pagina:
« 12 3
comenteaza printeaza

Cuvinte cheie:   Sound,   Display,   notificare,   volum,   luminozitate,   calibrare,   ecran

Alte tutoriale Android:
Noteaza acest tutorial
Rating tutorial
 
(1 voturi)
Pentru a nota acest tutorial, trebuie sa fii logat!
Posteaza un comentariu
Pentru a posta un comentariu, trebuie sa fii logat!
0 TOP UTILIZATORI* 0 0
Tutoriale scrise de mcuemica
mcuemica Rang utilizator mcuemica - Incepator
8210
Tutoriale scrise de emonclercheap
emonclercheap Rang utilizator emonclercheap - Incepator
7965
Tutoriale scrise de claibornelara
claibornelara Rang utilizator claibornelara - Incepator
7815
Tutoriale scrise de ellarichards
ellarichards Rang utilizator ellarichards - Incepator
7770
Tutoriale scrise de beacherrosa
beacherrosa Rang utilizator beacherrosa - Incepator
7500
* Acest top reprezinta punctajele acumulate in ultimele 30 de zile.
XML HTML Dreamweaver Vista Photoshop Swift 3D Outlook Illustrator Lightroom StyleSheet Python PHP AJAX PSD CSS Gimp RoR Powerpoint Javascript Excel Word COREL DRAW Sony Vegas Bridge Flash Fotografie Action Script MySQL Verilog Fireworks Ruby on Rails XHTML SEO Java SWF JSON
Promovare:
Daca faci parte din comunitatea E-learn.ro si doresti promovarea acesteia, poti accesa pagina de promovare.
Arhiva newsletter:
Daca ai ratat un numar mai vechi, sau vrei sa revezi care au fost noutatile E-learn.ro la un moment dat, poti accesa arhiva de newslettere.
  Copyright © 2008-2013 E-LEARN.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.
Conceput si realizat de Neokinetics Software