E-learn.ro
Panou utilizatori
Utilizator Parola
Creeaza cont nou    Recupereaza parola
Login
Newsletter
Introdu adresa ta de email
Inscrie-te
Inchide panoul de utilizatori
Add to Google

Tutoriale HTML

Descarca toolbar

Toolbar E-learn.ro Facebook Twitter

WEB DESIGN  /  HTML  /  Diverse (6)

Sfaturi finale

08.05.2008
Sfaturi finale

Dupa ce ai invatat bazele codului HTML ai un punct de plecare dar mai ai mult de studiat pana vei fi expert in acest domeniu.

Total vizualizari: 2969 2969 afisari   |   Comentarii  0   |   Rating   |   (1 vot)   |   Timp necesar: 10 min 10 min   |   Nivel de cunostiinte necesar: Incepator  Incepator

Sursa:  E-learn.ro  
Autor:  E-learn.ro
Adauga la tutoriale favorit Adauga la tutoriale favorite
Pagina:
1
comenteaza printeaza

Dupa ce ai invatat bazele codului HTML ai un punct de plecare dar mai ai mult de studiat pana vei fi expert in acest domeniu:

- Ordoneaza si structureaza documentele tale HTML; postand documente bine organizate nu numai ca vei arata celorlalti cunostintele tale in HTML dar iti va fi mai usor sa tii o evidenta.

- Respecta standardele si valideaza-ti paginile. Intotdeauna scrie un cod XHTML curat, foloseste DTD si valideaza paginile pe http://validator.w3.org/.

- Ofera paginii tale continut. Retine ca HTML este un instrument, care iti permite sa prezinti informatia pe web, asa ca asigura-te ca ai informatie actuala, relevanta si utila, care poate fi pusa in pagina. Majoritatea celor care folosesc Internetul o fac pentru informatie; degeaba ai o pagina frumoasa si atractiva daca este vida de informatie.

- Evita sa ai pagini cu imagini incarcate sau alte lucruri complicate si moderne pe care le-ai gasit pe Internet. Acestea incetinesc incarcarea paginii si se prea poate sa deruteze vizitatorii. Paginile care se incarca in mai mult de 20 de secunde pot pierde panala 50% din vizitatori.

- Retine ca trebuie sa iti adaugi site-ul in motoare de cautare astfel incat sa poata fi gasit. In prima pagina a tuturor motoarelor de cautare vei gasi un link pentru a adauga noi pagini (cel mai important este Google, dar mai sunt si altele precum DMOZ, Yahoo, AltaVista, AlltheWeb si Lycos).

Cum invat mai mult?
Mai intai este important sa continui sa lucrezi si sa experimentezi lucrurile pe care le-ai invatat. Studiaza site-urile altora si daca gasesti ceva care iti place vezi cum este facut accesand "View Source" ( Click pe View in meniul browser-ului si alege Source)

Sfaturi finale

Cauta pe Internet exemple si articole HTML. Citeste si pune intrebari pe forum-uri. Doua din cele mai bune locuri sunt Newsgroups (http://groups.google.com/) si Experts Exchange (http://www.experts-exchange.com/). Nu in ultimul rand trebuie sa continui sa inveti CSS.

Pagina:
1
comenteaza printeaza
Alte tutoriale HTML:
Noteaza acest tutorial
Rating tutorial
 
(1 voturi)
Pentru a nota acest tutorial, trebuie sa fii logat!
Posteaza un comentariu
Pentru a posta un comentariu, trebuie sa fii logat!
0 TOP UTILIZATORI* 0 0
Tutoriale scrise de mcuemica
mcuemica Rang utilizator mcuemica - Incepator
8160
Tutoriale scrise de emonclercheap
emonclercheap Rang utilizator emonclercheap - Incepator
7910
Tutoriale scrise de claibornelara
claibornelara Rang utilizator claibornelara - Incepator
7770
Tutoriale scrise de ellarichards
ellarichards Rang utilizator ellarichards - Incepator
7715
Tutoriale scrise de beacherrosa
beacherrosa Rang utilizator beacherrosa - Incepator
7450
* Acest top reprezinta punctajele acumulate in ultimele 30 de zile.
SEO AJAX Illustrator Outlook Action Script Word XML Swift 3D RoR Bridge Fireworks Dreamweaver Excel Lightroom PHP Gimp Fotografie COREL DRAW XHTML CSS Java Photoshop JSON Ruby on Rails Sony Vegas Verilog Powerpoint SWF Vista MySQL HTML Python PSD Javascript StyleSheet Flash
Promovare:
Daca faci parte din comunitatea E-learn.ro si doresti promovarea acesteia, poti accesa pagina de promovare.
Arhiva newsletter:
Daca ai ratat un numar mai vechi, sau vrei sa revezi care au fost noutatile E-learn.ro la un moment dat, poti accesa arhiva de newslettere.
  Copyright © 2008-2013 E-LEARN.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.
Conceput si realizat de Neokinetics Software