E-learn.ro
Panou utilizatori
Utilizator Parola
Creeaza cont nou    Recupereaza parola
Login
Newsletter
Introdu adresa ta de email
Inscrie-te
Inchide panoul de utilizatori
Add to Google

Tutoriale MS Outlook

Descarca toolbar

Toolbar E-learn.ro Facebook Twitter

APLICATII BUSINESS  /  MS Outlook  /  Securitate (2)

Cum sa filtrezi mailurile spam in Outlook (Partea I)

29.04.2009
Cum sa filtrezi mailurile spam in Outlook (Partea I)

Acest tutorial iti ofera o modalitate simpla si rapida de filtrare a mailurilor nedorite, deseori denumite SPAM (Self Promotional Advertising Message - Mesaje Publicitare de Auto-Promovare). In mod asemanator scrisorilor publicitare din cutia postala a locuintei, probabil ca primesti mailuri nedorite si in casuta de email.

Total vizualizari: 9068 9068 afisari   |   Comentarii  0   |   Rating   |   (2 voturi)   |   Timp necesar: 25 min 25 min   |   Nivel de cunostiinte necesar: Incepator  Incepator

Sursa:  sitedeveloper.ws  
Autor:  sitedeveloper.ws
Adauga la tutoriale favorit Adauga la tutoriale favorite
Pagina:
« 1 2
comenteaza printeaza
 • Butoanele "Remove" si "Edit..." iti permit sa indepartezi o persoana de contact sau sa modifici datele introduse.
 • "Import from File..." si "Export to File..." sunt utilizate pentru a face o copie de siguranta si pentru a restaura lista ta de Safe Senders.
 • Daca selectezi optiunea "Also trust e-mail from my Contacts", toate adresele de email ale contactelor tale vor fi adaugate in lista. Desi ele nu vor fi listate in fereastra asemenea celorlalte adrese introduse de tine, mailurile provenite de la persoanele respective nu vor fi filtrate ca spam. De aceea, este o idee buna sa pastrezi aceasta optiune bifata.

Safe Recipients Lists

 • Daca dai click pe tabul "Safe Recipients", vei vedea un panou de control care iti permite sa adaugi si sa stergi mailuri si domenii de la care accepti livrarea de mailuri. Este destinat grupurilor si listelor de discutii la care participi, dar in care mesajele nu iti sunt adresate in mod special. Pur si simplu adauga mailul sau domeniul grupului tau pentru ca mesajele de informare sa nu fi considerate ca fiind mailuri nedorite.

Blocked Senders List

 • Continuand pasul precedent, da click pe tabul "Blocked Senders" si vei observa un panou de control care iti permite sa adaugi adresele de mail sau domeniile de la care nu doresti sa primesti mesaje. Acesta lista poate fi considerata ca "lista neagra" a spammer-ilor. Fii atent cand adaugi nume de domenii, deoarece daca adaugi de exemplu hotmail.com, toate mesajele primite de la utilizatorii hotmail vor fi interpretate ca spam.
 • Personal, nu imi petrec prea mult timp actualizand lista utilizatorilor blocati. Spammer-ii, de obicei isi schimba adresa de mail si domeniul destul de des - de obicei la cateva ore dupa o campanie spam. Adaugand in mod constant adresele de mail ale acestora in lista "Blocked Senders", vei ajunge sa ai o lista de mailuri care nu mai exista. Oricum, aceasta lista este utila daca exista un utilizator constant care continua sa-ti trimita spamuri din cand in cand.
 • Butoanele "Remove" si "Edit..." iti permit sa stergi sau sa editezi adresele de mail ale spammer-ilor.
 • "Import from File..." si "Export to File..." sunt utilizate pentru a crea o copie de siguranta si a restaura lista de utilizatori siguri. Sunt utile si pentru a utiliza lista impreuna cu prietenii si colegii tai.

AutoUpdate

 • Microsoft actualizeaza permanent filtrul Junk E-Mail. Asadar, vei dori sa utilizezi Office Update pentru a avea o versiune Outlook la zi.
 • Click pe Help > Microsoft Office Online.
 • In partea dreapta a site-ului Microsoft, click "Check for Updates".
 • Urmeaza instructiunile de pe ecran pentru a actualiza Microsoft Office Package.

Aici se incheie sectiunea despre Outlook 2003. In urmatoarea parte a acestui tutorial vei putea citi despre cum sa filtrezi mailurile nedorite in Outlook 2000 si Outlook Express.

Pagina:
« 1 2
comenteaza printeaza
Alte tutoriale MS Outlook:
Noteaza acest tutorial
Rating tutorial
 
(2 voturi)
Pentru a nota acest tutorial, trebuie sa fii logat!
Posteaza un comentariu
Pentru a posta un comentariu, trebuie sa fii logat!
0 TOP UTILIZATORI* 0 0
Tutoriale scrise de mcuemica
mcuemica Rang utilizator mcuemica - Incepator
8205
Tutoriale scrise de emonclercheap
emonclercheap Rang utilizator emonclercheap - Incepator
7960
Tutoriale scrise de claibornelara
claibornelara Rang utilizator claibornelara - Incepator
7815
Tutoriale scrise de ellarichards
ellarichards Rang utilizator ellarichards - Incepator
7765
Tutoriale scrise de beacherrosa
beacherrosa Rang utilizator beacherrosa - Incepator
7500
* Acest top reprezinta punctajele acumulate in ultimele 30 de zile.
Java Javascript Photoshop Fireworks XML XHTML AJAX Ruby on Rails MySQL Action Script PSD SEO Fotografie Outlook CSS SWF COREL DRAW Illustrator PHP HTML Lightroom Sony Vegas Python Gimp Excel JSON Swift 3D Word Dreamweaver Verilog Powerpoint StyleSheet Bridge Vista RoR Flash
Promovare:
Daca faci parte din comunitatea E-learn.ro si doresti promovarea acesteia, poti accesa pagina de promovare.
Arhiva newsletter:
Daca ai ratat un numar mai vechi, sau vrei sa revezi care au fost noutatile E-learn.ro la un moment dat, poti accesa arhiva de newslettere.
  Copyright © 2008-2013 E-LEARN.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.
Conceput si realizat de Neokinetics Software